Završni radovi na asfaltiranju tabanovačke ulice

Radovi na rekonstrukciji Tabanovačke ulice u Majuru (putni pravac Šabac – Glušci) u dužini od 1,2 kilometra privode se kraju. Tim povodom, gradonačelnik Šapca posetio je Majur i razgovarao sa meštanima ovog sela. Gradonačelnik je istakao da je ova deonica puta bila u lošem stanju, ali je zahvaljujući pomoći države, ova saobraćajnica presvučena novim asfaltom.

,,Putevi spajaju ljude, ali i Šabac sa svojom državom. Država, na čelu sa predsednikom Vučićem, u više navrata pokazala se kao partner našem gradu, a grad kao partner svojim sugrađanima i mesnim zajednicama. Trudićemo se da ovu saradnju podignemo na još viši nivo kako bismo našim sugrađanima obezbedili što kvalitetnije uslove života”, kazao je gradonačelnik i dodao da nijedna mesna zajednica neće biti zaboravljena.

,,Ovo je jedan od najfrekventnijih puteva ka našem gradu, a uz to njime se dolazi u Severozapadnu industrijsku zonu. Poznato je da nema investicija tamo gde nema dobrih puteva. Zato ćemo izgradnjom autoputa Ruma – Šabac, novog mosta preko Save, brze saobraćajnice Šabac – Loznica i novih puteva na teritoriji Šapca, u naš grad privući još veći broj investitora. Sve što smo obećali, mi ćemo ispuniti. Potrebno je da budemo strpljivi, a Šabac krupnim koracima ide ka Gradu budućnosti”, rekao je čelni čovek grada.

Kako ističe Dejan Ilić, meštanin Majura, ova ulica nije rađena pedeset godina.

,,Zahvaljujem se republičkoj i gradskoj vlasti na ovako velikom projektu. Bilo je ružno što jedan ovako prometan put nije rađen toliko dugo. Jedino što je rađeno je krpljenje rupa koje posle kiše ponovo nastanu”, rekao je Dejan Ilić.

Exit mobile version