Zašto Ustavni sud dve godine ćuti

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Šta se dogodilo na izborima 2020. godine jasno je svima. Ukoliko je sve u redu, pitanje je zašto Ustavni sud dve godine ćuti? Kako je izabran GIK koji je „završio“ ono što ste napravili od izbornog procesa? Šta je tačno Nemanja Pajić napisao u zahtevu za izdavanje novog pečata resornom ministarstvu? Da li je to po zakonu ili je to grubo kršenje istog? Kako se tumače rokovi i da li je ispravno tumačen rok na žalbu koju je podneo Aleksandar Pajić? Gde danas radi članica komisije koja je uhvaćena kako mimo propisa u dokumentaciju dodaje izjavu o saglasnosti? Da li je moguće da nakon toga, bude na poziciji na kojoj danas jeste?

Šabački most je najveća sramota za naš grad u novijoj istoriji! Za tu sramotu ste odgovorni gospodo vi iz lokalnog SNS!

Vaš istaknuti član i izvršni direktor javnog preduzeća krenuo je da bagerom gazi goloruki narod, među kojim je bilo i dece! Tako nešto sebi može dozvoliti samo kompletni idiot! On je na slobodi i fotografiše se svakodnevno sa Aleksandrom Pajićem. Iz službenih škoda izlazili su momci sa palicama i čekićima i tukli ljudi. Na snimcima i fotografijama jasno se videlo da njima koordiniraju i da slušaju naloge Aleksandra Peranovića, Vladimira Mićića i Miroljuba Mijuškovića. Sve istaknuti članovi SNS i javni funkcioneri!

Videla je Srbija i region šta se dogodilo, ali ne vredi što bi naš narod rekao „čega se pametan stidi, budala se time ponosi“. To čime se vi ponosite gospodine Birmančeviću vas je i dovelo u situaciju da vam je ovo jedna od poslednjih prilika da se potpišete kao narodni poslanik. Stepen gluposti i ludosti koju ste sproveli na mostu u Šapcu uspeo je da ostavi bez teksta čak i takve ljude kakvi su vaši partijski rukovodioci i da ih navede da vas sve precrtaju za sve buduće izbore.

Zna narod odlično sve, videli su ljudi šta se dogodilo toga dana. Neponovilo se nikada i nikome. Trudićemo se da odgovorni za organizaciju tog nedela i povlačenje policije u javnom procesu, odgovaraju za ova nedela u skladu sa zakonom!

GG „Opstanak“

Exit mobile version