Za Šapčane, jer nema razloga da plaćaju skuplje

Portal Popust015.com za kratko vreme postojanja zabeležio veliko interesovanje

„Prijatelj vaše porodice, portal Popust015.com vam svakog dana nudi veliki izbor aktuelnih akcija i popusta u Šapcu i okolini. Pratite nas, jer nema razloga da plaćate skuplje!“

Ovo je najkraći opis projekta koji je Marijana Jovanović, vlasnica firme za računarsko programiranje Maja Code Lab, nedavno pokrenula sa idejom da i stanovnici našeg grada na što brži, lakši i jednostavniji način saznaju gde u Šapcu po najpovoljnijoj ceni mogu kupiti određeni proizvod ili ostvariti pravo na određenu kozmetičku, zdravstvenu, zanatsku, turističku, ugostiteljsku i drugu vrstu usluge.

-Ideja sajta je da se na jednom mestu objedine sve akcije i svi popusti koji su dostupni građanima Šapca. Sajt je upravo namenjen građanima Šapca i koncipiran tako da je maksimalno olakšano dolaženje do popusta. Na stranici gde je naveden popust, nalazi se i kontakt za zakazivanje firme koja pruža tu uslugu, odnosno naziv marketa gde se može kupiti određeni proizvod po navedenoj ceni. Nudimo i mogućnost sugrađanima da, ukoliko ih zanima određen proizvod, umesto da obilaze sve te objekte i idu u potragu za mestom gde je određen artikal najjeftiniji, uporede cene na našem sajtu- objašnjava Jovanovićeva.

Sajt je sortiran po kategorijama, radi lakše pretrage: automobili, domaćinstvo, dečije igračke, kućna hemija, edukacija, hrana i piće, fitnes i sport, IT usluge, lepota i zdravlje, kućni ljubimci, nameštaj, putovanja, sve za bebe, letnji program, marketi, rasadnici, proizvodi…  Vlasnica portala poziva sve zainteresovane firme i potencijalne oglašivače da se, ukoliko žele da ponude bilo kakav popust, oglase preko „Popusta 015“ i iskoriste besplatan promotivni period od mesec dana.

-Svaka firma koja nudi bilo kakav popust, može da oglasi ovim putem. To je za firmu dobra reklama, a za građane prilika da lakše dođu do te usluge koju mi na ovaj način činimo vidljivijom potencijalnom korisniku, jer se informacija nalazi na sajtu sa velikom posećenošću, a broj pregleda svakog postavljenog oglasa je lako proverljiv. Osim toga, na taj način, primera radi, stomatolog može ponuditi uslugu beljenja zuba, odnosno vlasnik restorana doručak ili večeru, po povoljnijoj ceni, u terminu kada nemaju toliko posla, a zadovoljan korisnik usluge, odnosno gost, ponovo će doći, i samim tim dobijaju stalnog klijenta- ističe Jovanovićeva.

Postavljanje popusta na portal svaki registrovani korisnik može da uradi samostalno, bez ograničenja, a samo neprimereni sadržaji neće biti objavljeni. U slučaju bilo kakvih nedoumica, potencijalni korisnici mogu se obratiti Marijani Jovanović putem telefona: 069 35 45 471 ili mejla: podrska@popust015.com, kao i Fejsbuk stranice Popust015.com.

Inače, firma Maja Code Lab bavi se izradom sajtova i programa za firme, kao i veb aplikacija. U njenom vlasništvu već uspešno funkcioniše izuzetno posećen portal Nekretnine Šabac (nekretninesabac.rs), gde građani mogu besplatno oglasiti prodaju svoje nekretnine, dok agencije plaćaju mesečnu članarinu. Za kratko vreme postojanja, „Popust 015“ takođe je zabeležio veliko interesovanje Šapčana, a ako se ovaj trend nastavi, naredni korak je android aplikacija, pomoću koje će korisnici moći sami da biraju oblasti interesovanja za koje žele da primaju obaveštenja o popustima. U skladu sa proširenjem posla, navodi vlasnica, javiće se i potreba za novim radnicima i otvoriti šansa da na ovom zanimljivom poslu i zaposli Šapčane. Krajnji cilj je da se sugrađanima omogući lagodniji i ispunjeniji život, da im postanu dostupni obroci u restoranima, putovanja, redovni medicinski pregledi, treninzi itd, po povoljnijoj ceni, ali i da svi sektori koji posluju u gradu više rade i privređuju.

D.Dimitrijević

 

Exit mobile version