Vučićev pad je počeo na mostu, završiće se na izborima u aprilu

U našem gradu vlast je napredovala od bagera do crnog audija. Od batinaša u službenim vozilima do funkcionera SNS-a koji se automobilom zaleteo u ljude okupljene na mostu, pri tom nanevši ozbiljne povrede Dušanu Tufegdžiću. Taj naš most kao da je neki vremenski portal, pa Šabac na specifičan način deli od ostatka Srbije.

Na mostu je započeo pravi pad ove vlasti, ali se tu neće završiti. Zašto? Zato što su vlasti i policija ovog grada svojim činjenjem, tj. izbegavanjem postupanja (policajci u civilu su prošle subote davali uputstva vozaču audija da fotografiše auto zbog mogućih oštećenja, ne reagujući na njegovo nasilničko ugrožavanje života okupljenih ljudi) stvorili atmosferu čija kulminacija je događaj u kom je Nikola Čvorić(jedan od batinaša sa mosta) pretukao svog komšiju bez ikakvog razloga. Šta nam to vlasti ovde (koje su lokalni odraz republičke), poručuju?! Da treba da se plašimo njih i njihovih nasilnika? Da će nam se svima  kao ovoj dvojici gore pomenutih ljudi desiti da nas neko zgazi ili pretuče?! Na njihovu veliku žalost, narod Srbije se više ne boji i neće ustuknuti. Zašto? Pa zato što postoji bar 1.000 razloga da se ova vlast promeni, a svi oni su oličeni u funkcijama koje drže članovi SNS – a, sa njihovim vođom na čelu, koji se podsmeva čoveku čiji život je ugrozio član njegove stranke, koji iskrenu tugu i suze novinara koji oplakuje mogućnost uništavanja naše prirode naziva predstavom i manipulacijom. Taj isti vođa koristi javni servis da bi se rugao građanima zemlje u kojoj je predsednik, a njemu se možemo obratiti samo pisanim putem.

On je čovek pismen, i obrazovan, završio je državni fakultet. Mogao bi možda da se zamisli ko mu vodi gradove, kao npr. Šabac. Da možda pošalje gospodina Birmančevića u osnovnu školu, tamo se uči procentni račun. Mada, šta će mu to beskorisno znanje, on je i onako beše doktor nečega?!

Daleko stigosmo od našeg mosta. Da ne odemo predaleko, 3.4.2022. se približava, a potezi vlasti su sve očajniji. Što čemer i zebnja više maha uzimaju u srcima junaka što goloruk narod nekažnjeno biju i gaze, to se hrabrost i dostojanstvo šire u grudima svih stanovnika Srbije koji žele da žive slobodno, u uređenoj zemlji koju ne vode polupismeni(sem predsednika nam) I imaju vlast koja ne bije i ne potkrada svoj narod, već radi na tome da mu obezbedi napredak, očuva prirodu, kulturu i nasleđe.

Pad je počeo na mostu, završiće se na izborima u aprilu. Šabac je Srbija, Srbija je Šabac! Pošaljimo ih u političku istoriju!

Pokret Buđenje Šabac

Exit mobile version