Virus zvani „Naprednjačka vlast“

Šabac godinu dana posle izbora

Predsednik „Inicijative selo – grad“ Salko Karadarević:

„Od izbora je prošlo godina dana. Godina je prošla a nas Šapčane zahvatile su dve epidemije, korona virus i teška bolest koja se zove naprednjačka vlast. Korona trenutno miruje, dok se naprednjačka bolest sve više širi. Kako smo dobili tu opaku naprednjačku bolest?

Prvo mi koje se bavimo politikom, nismo imali jak imunitet, to jest nismo imali dovoljnu podršku Šapčana, nisu nas Šapčani ozbiljno shvatili. Kasno je sad, što traže i vape za pomoć od nas. Svi su gledali kako naprednjaci ucenjuju, prete, kradu i lažu. Svi smo ćutali i bili svesni da ćemo dobiti njihovu odvratnu bolest. Taj proces je trajao nekoliko meseci, uspeli su naprednjaci, zarazili su nas. Svašta su radili, urušavali institucije, doveli nekvalifikovane ljude da vladaju ovim gradom a čoveka koji je među prvima u Šapcu dobio koronu i onako zaražen šetao gradom, postavili su za gradonačelnika. Stručnjak je za širenje virusa, verovatno je zato i zaslužio da bude prvi čovek grada, ko može bolje da širi naprednjačku bolest od njega, gradonačelnika Aleksandra Pajića.

To je čovek koji se ekspresno kvalifikovao kao najgori gradonačelnik u istoriji Šapca. Za šest meseci uspeli su sa svojom bolešću, da unište prirodu u gradu, kulturu, sport, naruše izgled institucijama, da poljoprivrednike dovedu na rub propasti i velikom broju Šapčana uzmu, a nekome da uprljaju dušu.

Šta radimo mi koji nismo zaraženi naprednjačkom bolešću, ili kako se prestavljamo kao opozicija?

Organizacija koju prestavljam bori se kako zna i ume, znamo jedno da se nećemo nikad zaraziti naprednjačkom bolešću, dok za druge opozicionare ne znam šta rade.

Šapčani, bežite od ovih bolesnih ljudi, vi koji radite sa njima, nemojte da izgubite dostojanstvo i čast. Doći će vrlo brzo dan, kada ćemo se svi zajedno skupiti i oterati ove bolesne ljude I staviti tačku na njihovu zarazu.“

Exit mobile version