Verujem da će se slogan koji svi zdušno podržavamo – Šabac grad budućnosti i ostvariti

Tema broja: Godinu dana od promene vlasti u Šapcu

Prva godina mandata nove gradske vlasti u Šapcu

Na konferenciji za novinare povodom prve godine mandata nove gradske vlasti svoje viđenje funkcionisanja nove šabačke vlasti izneo je i Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca i lider “Zapadne Srbije”:

-Nakon specifičnog i dugog izbornog procesa, pre godinu dana, među poslednjim lokalnim samoupravama konstituisana je i šabačka vlast. U tom periodu smo imali jako malo vremena da rešimo važna pitanja za funkcionisanje našeg grada, među kojima i donošenje Budžeta grada Šapca za 2021. i zato je prirodno da je u drugoj polovini prve godine mandata došlo do realizacija projekata i ispunjenja obećanja koja smo dali našim sugrađanima.

Koaliciju koju smo pravili prvenstveno smo pravili programski, iskreno i partnerski. Srpska napredna stranka je sama imala nadpolovičnu većinu u parlamentu, ali nam je ponudila iskrenu saradnju i mogu da potvrdim da je saradnja dobra i sve dogovoreno se realizuje i ispunjava. Kroz ovakav partnerski odnos čvrsto verujem da će se slogan koji svi zdušno podržavamo – Šabac grad budućnosti i ostvariti.

Ono što je meni jako važno jeste da su svi dobri projekti nastavljeni, da je nastavljena saradnja sa međunarodnim institucijama i Evropskom unijom i sve to se realizuje na bolji način nego ranije, sa boljim i srdačnijim pristupom, što potvrđuju svi oni koji sarađuju sa našim gradom. Boljitak saradnje se ogleda i u saradnji sa Vladom Republike Srbije, okolnim gradovima kao i inostranim partnerima – zaključio je Nemanja Pajić.

Exit mobile version