Uspešno dogovorili dalji model saradnje

Zajedničko saopštenje za javnost

Zadovoljsto nam je da vas obavestimo da su predstavnici našeg RK „Metaloplastika“ i AIK Banke uspešno dogovorili dalji model saradnje kada je u pitanju korišćenje sale za nastavak planiranih sportskih takmičenja do kraja tekuće sezone. Sportisti će moći neometano i u punom kapacitetu da koriste sve mogućnosti sportske sale kao što je to i do sada bio slučaj i da se posvete pripremama za predstojeće utakmice.

Dodatno, AIK Banka će imati i aktivnu ulogu u daljem razvoju i promovisanju sporta i sportskih aktivnosti RK „Metaloplastika“ što nam je od izuzetnog značaja. Jako je važno da, u ovom trenutku, kada nam predstoje značajne utakmice i kraj takmičarske sezone, imamo podršku tako pouzdanog i sigurnog partnera kao što je to AIK Banka.

Želimo da izrazimo zahvalnost predstavnicima AIK banke i Grada Šapca na pokazanoj spremnosti i angažovanju da podrže realizaciju značajnih sportskih događaja koji su značajni za sam grad, ali i za Srbiju s’ obzirom na to da su neka takmičenja i međunarodnog karaktera. Verujemo da će nam novo partnerstvo dati dodatnu snagu za ostvarenje vrhunskih sportskih rezultata.

RK Metaloplastika

AIK Banka

 

Exit mobile version