Upoznajte planinu Cer

Povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča Ana Pavlović, licencirani turistički vodič, u želji da se što veći broj zaljubljenika u prirodu i ljubitelja planine Cer upozna sa planinskim draguljem i istorijskim gorostasom među planinama poklanja besplatnu turističku šetnju.

U nedelju, 21. februara, obeležava se Međunarodni dan turističkih vodiča. Ove godine Svetska federacija turističkih vodiča (World Federation of Tourist Guide Associatons) za temu obeležavanja je izabrala “Doprinosi ruralnom turizmu kroz kreativno pripovedanje priča”.

Datum: nedelja, 21. februar 2021. godine

Mesto polaska: Planina Cer, Lipove vode (ispred Planinarskog doma)

Vreme početka ture: 10:30 časova

Dužina ture: 8km

Trajanje: 4 sata

Na Ceru će se Dan vodiča obeležiti šetnjom kroz predivnu prirodu, posetama vidikovcima i pričom o bogatoj materijalnoj i nematerijalnoj kulturnoj baštini područja planine Cer.

NAPOMENA:

-Svi učesnici turističke šetnje moraju biti adekvatno obučeni u skladu sa godišnjim dobom (topla odeća i zimske ili planinarske cipele su obavezne!).

-Restorani na Ceru ne rade. Učesnici ture treba sa sobom da ponesu hranu, flašicu sa vodom i nešto slatko. Učesnici ture imaju obezbeđeno gde da popiju kafu, čaj i da se osveže.

Za ovu turističku šetnju po Ceru potrebno Vam je samo dobro raspoloženje, a za sve ostalo će se pobrinuti Cer.

Cer i Vaš turistički vodič Vas očekuju.

Svi ste dobrodošli!

Kontakt i info za sve dodatne informacije:

Ana Pavlović

tel: 063 8620 677

 

 

 

Exit mobile version