Una Obrenović u konkurenciji „Rukometnog žurnala“ za najbolju mladu igračicu

Rukometašica „Medicinara“ Una Obrenović našla se u izboru „Rukometnog žurnala“ za najbolju mladu igračicu u prvoj polusezoni. Glasanje se završava 31. januara u 23.59, a pravila nalažu da je sa jedne IP adrese moguće samo jednom glasati. Za ponuđene kanditate u užem izboru glasaju i treneri putem posebne forme.

Trenutno stanje na tabeli pokazuje da joj je najbliža konkurencija za prvo mesto Tijana Simić iz Železničara.

-Počastvovana sam, s obzirom na to da je ove sezone došlo do „preseka generacija“, dolaze mnoge devojke koje su igrale sa mnom u reprezentaciji. Neverovatan je osećaj biti među njima, pošto sve devojke rade na sebi, trude se, daju sve od sebe, mnogo su napredovale. Divno je biti u takvom društvu. Tijana Simić iz Železničara igrala je sa mnom u reprezentaciji. Kakav god rezultat bude, ja ću biti zadovoljna što sam se uopšte našla na takvom mestu- ističe Una za „Podrinske“ i dodaje da je izbor slučajno saznala, videvši objavu na društvenoj mreži.

Una nije jedina iz redova „Medicinara“ koja se našla u konkurenciji za nagradu. Tu je i Aleksandra Krstić u kategoriji najbolja igračica, kao i Sandra Kolaković u kategoriji trener (ž). Medicinar je trenutno na sedmom mestu na tabeli Arkus lige.

-Mislim da smo mogle mnogo bolje i treba da radimo na sitnicima koje su nam falile u igri, pošto smo neverovatna mlada ekipa, tako da se nadam mnogo boljem mestu i učinku u drugoj polusezoni- naglašava Una, koja je prošle godine osvojila i priznanje Glasa Podrinja za najbolju mladu sportistkinju.

Naredna nadmetanja koja čekaju „Medicinarke“ su Kup utakmica 30. januara sa Inđijom, a drugi deo takmičenja kreće početkom februara. Una je ranije za „Podrinske“ rekla da se uvek trudi da pruži sve od sebe ne razmišljajući o preprekama, te da statistike prati tek toliko da zapiše svoje greške, kako bi svoju igru već prvom narednom prilikom poboljšala. Naglašava da ne bi stekla tako vredna prijateljstva da nije odlučila da se bavi rukometom. Pored toga, odlična je učenica filološkog smera Šabačke gimnazije. Za Unu možete glasati na linku https://www.rukometnizurnal.com/?p=41756&fbclid=IwAR0ocr-l67oDqkoMDE-KxDcqWIUQze3ATGiUqA1iEir9zt9gZMgCOvPgptk#google_vignette, a u ostale dve kategorije za Aleksandru Krstić, njenu saigračicu, kao i za trenera Sandru Kolaković.

D.Dimitrijević

 

Exit mobile version