Ulica Marka Kraljevića u Majuru dobila asfalt

Posle skoro tri decenije

Posle skoro tri decenije ulica Marka Kraljevića u Majuru dobila je asfalt. Dužina deonice je 800 metara, a finansirana je iz projekta „Dva na dinar“.

Investiciju je podržala većina meštana, a stanovnicima tog dela sela realizacija je veoma značajna.

-Želim da se zahvalim meštanima i komšijama, jednim delom i ljudima u produžetku ove ulice koji imaju svoje poljoprivredno zemljšte, odazvali su se na naš poziv i dali svoj prilog za asfaltiranje ulice. Kada se radi nešto što predstavlja dugoročnu investiciju, mi meštani bismo trebali biti složni, jer se to radi za nas i našu decu- naglasio je meštanin Goran Cvetković.

Kako je istakao gradonačelnik Nebojša Zelenović prilikom obilaska završetka radova u utorak, Gradska uprava pomaže realizaciju projekata koje građani smatraju značajnim, pa i u ovo nevreme.

-Zahvaljujem se meštanima koji žele da učestvuju i učine sami nešto za kraj u kome žive. Grad će podržati svaku takvu inicijativu sa dva dinara iz budžeta na dinar koji građani skupe. To je jedinstvena politika u Srbiji, a služi upravo tome da se građani osnaže i počnu da misle o stvarima koje su za njih najvažnije, čak i u ovo nevreme. Virus se rasprostranio u našem regionu, a mi se u Šapcu trudimo da se borimo s tim na najbolji mogući način- naveo je Zelenović.

On je za sredu najavio podelu novog kontinneta zaštitnih maski u Majuru, kako bi svaki meštanin imao zaštitnu masku. Apelovao je na sugrađane da ostanu u svojim domovima, a u slučaju da moraju da ih napuste, nose zaštitnu opremu.

-Pozivam sve sugrađane da ostanu kod kuća, izlaze samo kad moraju i zadržavaju se najkraće moguće. Štiteći sebe, štitimo i druge. To je čin solidarnosti na koji pozivam sve građane- poručio je gradonačelnik Šapca.

Radovi su finansirani iz budžeta putem projekta „Dva na dinar“- dva dinara iz budžeta na dinar meštana.

D.Dimitrijević

Exit mobile version