UDAR NA KULTURU

NEMOĆ SRPSKE NAPRESNE STRANKE U ŠAPCU

Srpaka napredna stranka ostala je bez još dva odbornika u lokalnom parlamentu. Time su šabački naprednjaci i definitivno izgubili svaku mogućnost da na vlast u Šapcu dođu legalnim putem.

Pod velikim pritiskom Beograda, i izneverenih obećanja, da će „preuzeti“ Šabac i svojoj vrhušci predati šabačka „bogatstva“, dr Aleksandar Pajić, dr Slobodan Popović, dr Boban Birmančević (sve doktor do doktora), Blaža Kneževnić i još nekolicina „očajnika“ su potpuno „izgubili“ glavu. Krenuli su „brzometnom paljbom“ da uništavaju sve što im dođe pod ruku. Sami, u Skupšini Srbije, lokalnom parlamentu, zakupljenim terminima na jednoj lokalnoj televiziji i drušvenim mrežama, sa kojih polupesmeni i razulareni „Botovi“ šire govor mržnje i svojim primitivnim komentarima vređaju sve one koji neće da misle kao oni. I pokušavaju javnosti da prikažu da je evropski Šabac selo u Somaliji.

I, kada se činilo, na radost velikog broja građana Šapca ali i velikog broja čestitih članova SNS-a, da će gore pomenuta gospoda otići na đubrište političke istorije Šapca izvukli su svog „spavača“, Ibrahima Ahmetovića (kao što to radi i Al Kaida) i udarom na najsvetlije kulturno umetničko društvo „Abrašević“ krenuli u boj za očuvanje svojih funkcija i fotelja. Time su pokazali da, ni malo, nemaju časti ni karaktera. Ali, „cilj opravdava sredstvo“. Skupljanjem potpisa lakovernih i neobaveštenih građana u svoju bazu podataka uneće mnoga imena koja će im, bar tako se nadaju, mnogo značiti za sledeće lokalne i druge izbore. Koncert orkestra Ibrahima Ahmetovića biće im i svojevrsni miting sa kojim, njihovim čelnicima u Beogradu, treba da pokažu da su još „živi“. I neka. Super su oni meni!

A „Abrašević“? Ako već nije njihov može i da propadne!

Ali, grdno su se prevarili!!!

PS!

Biće od svega ovoga i neke koristi. Marinko će, opet, od naprednjaka da mazne lovu za reklamu Ibrahimovog orkestra a moraće da plate i binu i ozvučenj…  Eto, i od šabačkih naprednjaka u ovom gradu neko ima koristi… I, kao što rekoh: Supre su oni meni!

Exit mobile version