Učestvovalo nekoliko stotina bajkera

14. Moto skup Bratunac

Već 14. godinu, u Bratuncu, na obali Drine na Rajskoj plaži okupljaju se ljubitelji motocikala, rokenrola i hladnog piva, na tradicionalnom moto susretu koji organizuje Moto klub „Taurus“ iz Bratunca. Trodnevna manifestacija se održava od 29-31. jula, a domaćini su za goste pripremili riblju čorbu, pasulj i roštilj, uz obilje hladnog pića, dobre rok bendove i pozitivnu atmosferu.

Organizatori su ugostili preko 40 klubova iz regiona i nekoliko stotina bajkera. Predstavnicima klubova su uručene zahvalnice nakon tradicionalnog defilea ulicama Bratunca.

– Pozdrav i od mene braćo i sestre bajkeri. Još jednom da vam se zahvalim u ime opštine Bratunac i u ime Moto kluba „Taurus“ Bratunac, da se zahvalim našim generalnim sponzorima opštini Bratunac, da se zahvalim Centru javne bezbednosti Braunac na profesionalnosti i na podršci svake godine koju dobijamo, i naravno da vas sve pozovem da ponovo dođete i sledeće godine, a mi ćemo gledati da vam se odužimo – rekao je predsednik MK “Taurus“ Branislav Šarac.

Pripremio: B. Petrović

Exit mobile version