U nastavku prvenstva protiv Borca u Čačku

U 29.kolu Super lige Srbije

U nastavku superligaškog prvenstva fudbaleri Mačve sastaju se sa ekipom Borca u Čačku u subotu od 15 sati. U prethodnom susretu Šapčani su bili bolji na svom terenu, a rezultat je bio 1:0.

Šef Stručnog štaba Dragan Aničić navodi da od ove utakmice počinju kvalifikacioni susreti, budući da su poslednja dva kola i nakon toga plejaut od izuzetne važnosti.

-U svakoj utakmici će postojati želja i kod jedne i kod druge ekipe da osvoji tri boda i to su utakmice u kojima nemate pravo na popravni. Ekipa Borca je ekipa koja se u poslednjih nekoliko kola vratila, pokazala je da može da igra i protiv vrlo kvalitetnih protivnika, kao što su Čukarički, Radnički. Oni su spoj mladosti i iskustva, gde prednjači Knežević svojom brzinom i na njega ćemo morati posebno da obratimo pažnju, jer je, siguran sam, najbrži igrač u Super ligi. Idemo sa ciljem da probamo da napravimo dobar rezultat za nas. Konačno su se i vremenski uslovi popravili i izuzetno sam zadovoljan kako momci rade ove nedelje. Sa puno optimizma i bez pretnji idemo u Čačak da napravimo dobar rezultat- kaže Aničić.

Prvotimac Igor Ristivojević navodi da su svi u ekipi svesni koliko ih težak period očekuje, jer slede utakmice u kojima nemaju pravo na greške.

-Dobro smo upoznati sa ekipom Borca. Očekuje nas teška utakmica na njihovom terenu, jer se pokazalo da su na svom terenu odlični. Na nama je da od prvog minuta izađemo jako kao što smo u susretu sa Crvenom zvezdom. Nadam se da ćemo bodove doneti u Šabac, što će biti i prva pobeda sa gostovanja u drugom delu sezone- podvukao je Ristivojević.

Golman Dušan Puletić svestan je da je osvajanje bodova jednako važno za obe ekipe.
-Igrali smo mnogo važnih utakmica, ali ova je od posebnog značaja za nas. Ekipa Borca sigurno ne zaslužuje trenutno mesto na tabeli. Daćemo sve od sebe da se u Šabac vratimo neporaženi-kaže Puletić.

Treneru Aničiću, zbog parnih kartona, na raspolaganju neće biti Bojan Matić i Lazar Ivić, a neizvestan je i nastup Nenada Gavrića i Filipa Arsenijevića zbog povreda.

D.D.

Exit mobile version