Tribina o predsedničkim izborima u petak u Kulturnom centru u Šapcu

U organizaciji Pokreta za spas Srbije i Nove Srbije

Tribina čija će tema biti predstojeći predsednički izbori biće održana u petak, 3. marta, od 19 sati, u Kulturnom centru u Šapcu, najavljeno je na konferenciji za novinare u prostorijama Kancelarije za saradnju sa građanima budućeg predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. Organizatori skupa su Pokret za spas Srbije i Nova Srbija, a učesnici Sanda Rašković Ivić, Đorđe Vukadinović i Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije.

Kako navodi predstavnik Pokreta za spas Srbije u Šapcu Nenad Stančetić, tribina je interaktivnog karaktera i svi građani će imati priliku da postave pitanja nakon obraćanja govornika. On je podsetio da su Pokret za spas Srbije i Nova Srbija oformili zajednički poslanički klub u republičkom parlamentu, te da će na narednim predsedničkim izborima podržati kandidaturu Vuka Jeremića.

-Pozivamo sve naše sugrađane da dođu u Kulturni centar, jer će imati mogućnost da postavljaju pitanja nakon obraćanja govornika i da aktivno učestvuju u razgovoru, a budući da se kampanja zahuktava, verujem da ćemo imati mnogo tema za razgovor- istakao je Stančetić.

Predsednik GO Nove Srbije Božidar Katić podsetio je da je 19. februara na sednici Predsedništva ta stranka donela odluku da podrži Vuka Jeremića kao kandidata za predsednika Srbije i izrazio uverenje da su predstojeći izbori trenutak kada će se prelomiti sudbina zemlje.

-Kada smo donosili odluku o predsedničkim izborima, Nova Srbija se pre svega vodila time da se u ovoj zemlji u poslednjih pet godina vlasti Srpske napredne stranke stanje znatno pogoršalo, da Aleksandar Vučić kao predsednički kandidat i aktuelni predsednik Vlade nije ispunio nijedno od mnogih predizbornih obećanja u nekoliko izbornih krugova. Podržavamo Jeremića kao kandidata koji može da pobedi zlo koje se nadvilo nad Srbijom i verujemo da u ovoj zemlji i gradu ima dovoljno snage i potencijala da stvari možemo da promenimo- podvukao je Katić.

On je poručio da će svi resursi i potencijali Nove Srbije u narednom periodu biti angažovani u predsedničkoj kampanji Vuka Jeremića.

D.Dimitrijević

Exit mobile version