Tragična slika današnje Srbije

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Tokom subotnje blokade na Šabačkog mostu, ponovo je došlo do tragičnog incidenta, kada je čelnik Pokreta Buđenje Dušan Tufegdžić teško povređen, prilikom gaženja od strane vozača koji je pokušao nasilno da probije blokadu.

Inače, vozač luksuznog crnog Audija A6 LJ.P. iz Prova je izvođač radova angažovan od strane Elektroprivrede Srbije  u Termoelektrani Nikola Tesla.

Nakon napada pomahnitalim autom na učesnike protesta i gaženja Dušana Tufegdžića, jedan od desetak prisutnih policajaca u civilu, je našao za shodno da priđe vozaču i kaže mu da zapamti lica onih koji su udarali po njegovom neoštećenom i neogrebanom Audiju, da bi ih tužio, a da pritom nije ni pogledao teško povređenog učesnika protesta, koji leži na putu. Napominjemo da je nakon dolaska Hitne pomoći i odvoženja povređenog, saobraćajnoj policiji trebalo 45 minuta da dođe i izvrši uviđaj.

Sve ovo je još jedna od tragičnih slika današnje Srbije. Bahati novopečeni biznismeni, izvode radove za EPS, koji svakim danom sve više tone i pri tome gaze protestante, uz neskrivenu podršku Vulinove selektivne policije, koja žmuri na njihova nedela.

Ako se građani Srbije pitaju šta je sledeće, nakon izjave Aleksandra Vučića da je sve gore navedeno laž, da bi potom unapred objavio rezultate glasanja još uvek neprebrojanih listića na referendumu, očigledno je da će to biti još jedna teška krađa referendumskih rezultata i njihovog prekrajanja, jer ko laže, taj i krade.

  1. januar 2022.

Informativna služaba

Državotvornog pokreta Srbije

Exit mobile version