“Taur” ponovo zablistao!

Prošlog vikenda održano je Otvoreno prvenstvo Vojvodine u preskakanju prepona na kojem je nastupila i ekipa Konjičkog kluba “Taur” iz Šapca koja se već prvog dana ovog takmičenje okitila pregrštom medalja.

Prvo je, u uvodnoj utakmici, Jovana Arsenović osvojila zlato, dok su bez plasmana ostale Kasijana Marković i Jovana Božić. Zatim je u drugoj utakmici, u konkurenciji 20 takmičara iz Srbije, Makedonije i Hrvatske, nastupao Sava Marković sa Terorom, i osvojio drugo mesto i srebrnu medalju. A onda je došao glavni događaj dana, Prvenstvo Vojvodine za juniore, gde su Šapčane predstavljali Sava Marković sa Tadeom i Ognjen Janković sa Šarliz. Obojica su parkur apsolvirala sa po jednim rušenjem i osvojili ekipno treće mesto i bronzanu medalju, što je jedan od najvećih uspeha kluba do danas.

Drugog dana nastavljeno je takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji koje je započelo zlatnom medaljom koju je osvojio Ognjen Janković u predutakmici jašući Kinga. Zatim u glavnoj utakmici dana, prvenstvu za juniore, Sava Marković sa Tadeom osvaja treće mesto i bronzanu medalju dok Ognjen i Šarliz zauzimaju četvrto mesto.

Veliki uspeh šabačkih juniora zaslužuje sve čestitke!

Exit mobile version