Svima nam je vrlo jasno ko je grafite ispisao

 SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Iako smatramo da je u svakom društvu bitno da se čuju različita mišljenja, i da politički predstavnici imaju pravo da se bore u političkoj areni svim dozvoljenim sredstvima, želimo da poručimo funkcionerima Srpske napredne stranke da nije u redu lagati.

Svima nam je vrlo jasno ko je grafite ispisao. Činjenica da noću naredite da se Šabac uništava, a danju izdate saopštenje kako to navodno osuđujete, neće nikoga zavarati. Ovo je metod vaše političke borbe, koji je više puta viđen u našem gradu.

Jedan od dokaza vaše odgovornosti za naruženje našeg grada je upravo i optužba da smo navodno mi odgovorni za grafite, jer na debati koju smo najavili nema dovoljno tema.

Ovim putem obaveštavamo javnost da su na debatu „Srbija: Dan posle Vučića“ pozvani i predstavnici omladine SNS-a, koji su kukavički odbili poziv, verovatno sledeći svog predsednika u bežanju od sučeljavanja mišljenja. Takođe, tema ima više nego što ima vremena da pričamo o svemu.

Koristimo ovu priliku da pozovemo sve zainteresovane građane da u petak, u 19 časova dođu u Muzej šabačkih Jevreja, gde će se održati debata na kojoj će govoriti predstavnici omladina političkih stranaka o tome kako vide budućnost u Srbiji, i kako napraviti zemlju u kojoj vredi ostati.

U Šapcu, dana 21.01.2020. godine S poštovanjem,

Savez mladih Šabac

Exit mobile version