Strankа Zdrava Srbija u Šapcu

Saopštenje za javnost

Zdrava Srbija-Zdrav Šabac – da zdravo pobedi

Zdrava Srbija, Gradski odbor u Šapcu obaveštava javnost i građane Šapca da će danas, u nedelju 24.10.2021. u 14:00 časova, zvanično biti otvorene prostorije Gradskog odbora.

Zvaničnom otvaranju uz poštovanje svih epidemioloških mera, prisustvovaće i predsednik stranke Zdrave Srbije Milan Stamatović.

Kako bi što efikasnije realizovali svoj politički program, nove prostorije Zdrave Srbije prilagođene su svim planiranim aktivnostima, kao i funkcionalnom radu sa članstvom, simpatizerima ali i svim zainteresovanim građanima Šapca.

Gradski odbor Zdrave Srbije u Šapcu, u narednom periodu uspostaviće komunikaciju sa svim zainteresovanim sugrađanima, uz prihvatanje svih dobronamernih sugestija, da bismo ukazali na rešavanje realnih problema svih nas. Stranka Zdrava Srbija iako najmlađa stranka u Mačvanskom okrugu iz dana u dan uvećava svoje članstvo, i sastavljena je od ljudi među kojima vlada zdrava i konstruktivna atmosfera.

Građani Srbije i Šapca upravo žele jednu normalnu alternativu ovoj vlasti i ozbiljnu i principijalnu stranku opozicije.

Prostorije gradskog odbora u Šapcu nalaze se u ul. Cara Dušana 1, u TC „Trijumf“ na 4 spratu, i svi zainteresovani građani su dobrodošli. Učinićemo sve da zajedno sa vama Zdrava Srbija pobedi, jer samo tako ćemo ozdraviti i  Šabac!

Zdrava Srbija

Gradski odbor Šabac

 

Exit mobile version