SREĆNA NOVA 2018. GODINA

Pred vama je, poštovani čitaoci, poslednji ovogodišnji broj „Podrinskih“. Na 40 strana pokušali smo da zabeležimo sve ono što se u protekloj nedelji dogodilo u Šapcu ali i nekim mestima u regionu. Uz naše komentare nekih društvenih nepravilnosti, kako u gradu tako i u republici, mnogo fotografija, čestitki, ankete u kojoj smo pitali ljude iz političkog i javnog života grada o značajnim događajima u ovoj godini i čemu se nadaju u 2018. moći ćete da pročitate i mnogo toga iz kulture i sporta.

 

„Podrinske“ novine kojima verujete

Kao što zanate, „Podrinske“ su napunile 10 godina postojanja isključivo zahvaljujući podršci građana. „Podrinske“ su novine kojima se veruje i koje nemaju „dlaku na jeziku“. Interesi naših sugrađana i grada u kojem živimo su nam uvek bili na prvom mestu pa zato i ne čudi što nismo u milosti većine političara. Naročito onih koji zarad ličnog interesa ne prezaju ni od uništenja svega onoga što je vredno.

 

Očekuje nas burna godina

Ali, bez obzira na pretnje i pritiske nećemo odustati. Očekuje nas burna godina u svakom pogledu. Godina u kojoj ćemo morati, krajnje je vreme, da pobedimo primitivizam, nemoral, neobrazovanje, korupciju, lažna obećanja, pokradene izbore, mržnju, zavist,  poluintelektualce i političke štetočine. Naročito one koji su diplome dobili pouzećem pa misle da su sa lažnim titulama dodatim uz lično ime automatski stekli značajan društveni status.

 

Pojeli su nam vreme

Vreme je da iz Srbije ne izvozimo mladost i znanje nego predmete. Vreme je da se sa političke scene sklone svi oni koji svoju vlast zasnivaju na podaništvu. Vreme je da u istoriju odu svi oni koji su nam pojeli vreme. Vreme je da nedozvolimo onim blaženim sugrađanima koji veruju a ne vide da nam kroje sudbinu. Vreme je… da zajedno stvorimo novi svet…

Srećna vam 2018. godina!

Exit mobile version