Srđan Mitrašinović na čelu GO Narodne stranke u Šapcu

Održana osnivačka skupština šabačkog odbora

Na osnivačkoj skupštini GO Narodne stranke u Šapcu održanoj u petak u Centru za stručno usavršavanje, u prisustvu 102 delegata, za predsednika Gradskog odbora izabran je Srđan Mitrašinović, za potpredsednika Snežana Živanović, a imenovano je i devet članova rukovodstva.

Kako je naveo Mitrašinović, skup predstavlja krunu višemesečnog rada šabačkog povereništva.

-Zahvalan sam delegatima koji su prisustvovali skupštini u velikom broju, dali nam podršku i poverili mandat da vodimo Gradski odbor Narodne stranke u predstojećem periodu. Naše naredne aktivnosti biće realizovane kroz konstruktivne predloge partnerima iz lokalne vlasti kako bismo Šabac učinili još boljim i pristojnijim mestom za život naših sugrađana i na taj način zadržali pozitivni kurs kojim grad trenutno ide. Istovremeno, uključićemo se u aktivnu borbu da Srbija postane bolje mesto u kom se od poštenog i čestitog rada može pristojno živeti- poručio je on.

Kako je istakao, formiranjem Gradskog odbora postavljeni su temelji za dalji rad.

-U narednom periodu nas očekuje formiranje resornih odbora kroz koje ćemo otpočeti naše delovanje i nastojati da u svim važnim segmentima damo svoj doprinos da Šabac bude bolje mesto za život u kom će mladi ljudi videti svoju budućnost- podvukao je Mitrašinović.

Skupštini su prisustvovali: prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, potpredsednik Nikola Jovanović, generalni sekretar Stefan Jovanović, predsednik i potpredsednik Izvršnog odbora Vladimir Dobrosavljević i Lazar Đurović, koalicioni partneri iz lokalne vlasti, kao i svi predstavnici povereništava Narodne stranke iz okruga.

D.D.

Exit mobile version