Sprema se devastiranje Šapca

PROTEST U ORGANIZACIJI SNS-A

Po informacijam koje su “Podrinske” dobile od svog izvora, bliskog Gradskom odboru Srpske napredne stranke, protest koji je zakazan za večeras u Šapcu organizuje Srpska napredna stranka!

Kriminalne grupe okupljene oko ove političke partije spremaju se da devastiraju grad. Naš izvor, koji ima savest i voli svoj grad, kaže da naprednjaci spremaju velike nerede kako bi mogli da okrive građane Šapca i trenutnu, još uvek, vlast na čelu sa Nebojšom Zelenovićem.

Naprednjaci pokušavaju ovaj protest predstave i povežu sa demonstracijama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu… u kojima su upravo incidente izazvale grupe koje kontroliše Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka i na taj način zbune građane i zloupotrebe njihovo prisustvo kako bi skrenuli pažnju sa teške zdravstvene situacije i velikog broja zaraženih građana u Šapcu. Ali i okrive Nebojšu Zelenovića za “nesavesno” vođenje gradom.

Situacija je veoma opasna i zabrinjavajuća a s obzirom na opšte ludilo koje vlada Srbijom trebalo bi na vreme sprečiti sve negatine posledice jednog ovakvog “protesta”.

Ovaj dopis je i apel za šabačku policiju, one koji neće otići u Beograd, da sprovedu sve potrebne mere i zaštite imovinu građana Šapca od huligana koji će na ovaj protest doneti baklje i kamenice. Jer je potpuno jasno kome oni pripadaju a takav scenario već dva dana gledamo u Beogradu. Takođe, pozivamo i Komunalnu policiju da sve svoje resurse stave u službu zaštite građana Šapca i njihove imovine.

I, samo da sve prođe bez nasilja.

Ono što je započeto u Ševaricana a nastavljeno na zgradi Srpske napredne stranke je scenario kojim Aleksandar Pajić na nelegalan način pokušava da dođe na čelo grada. Zbog toga apelujemo i na Tužilaštvo i Policiju da se u što kraćem roku rasvetle ova dva događaja i pravdi privedu i izvršioci i nalogodavci. Tim pre što, kažu, sve su snimile kamere.

Naravno ovo neće biti prvi put da Srpska napredna stranka zlouptrebljava decu (našu decu) sa margine života i upotrebljavaju ih za svoje prljave političke svrhe. Videli smo to kada su, bezbroj puta, pokušali da prekinu neke manifestacije koje su se u Šapcu održavale. Ali i za vreme čuvenih šabačkih “bakljada”.

Zato, poštovani građan, ne nasedajte na ove provokacije i ne učestvujte na protestima u kojima ćete biti proglašeni za jedine krivce onoga što su huligani uradili. Igranje sa našim životima mora da stane.

Čuvajte se!

NIJE SVE TAKO CRNO KAKO IZGLEDA! MNOGO GE GORE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version