Sportisti sa Duginog autobusa krstare gradom

Prvi panoramski autobus u Šapcu:

U utorak je počeo da saobraća prvi autobus prevoznika „Duga“ sa otvorenim krovom. Reč je o vozilu koje je već izazvalo dosta pažnje kada prođe gradskim ulicama, a na njemu se sa jedne strane nalaze košarkašice „Duge“, sa druge strane rukometaši „Metaloplastike“ dok se na zadnjoj strani autobusa, nalazi čuvena generacija Plastičara, „Rukometni Vanzemaljci“. Panoramski autobus je bio dugogodišnja želja vlasnika „Duge“ Božidara Kondića, a nju je ovih dana i ostvario.

„Ovaj autobus je tek juče počeo da saobraća na redovnoj liniji od Letnjikovca do Jevremovca, i već je postao prava atrakcija. Vlasnik naše kompanije je dugo u sportu i ovo je bila njegova ideja i želja, a mi smo se samo pridružili tome i podržali. Već nam se povećao broj putnika na ovoj relaciji jer je svima interesantno“, kaže Ratko Đurđević iz „Duge“ i dodaje da očekuju da se broj putnika još više poveća. „Ljudi kada prođe ovaj autobus kroz grad zastanu, okrenu se da vide, jer je prava atrakcija. Retko koji grad ima ovakvo vozilo, a mi smo ponosni što naše vozilo krase vrhunski sportisti, jer mi smo grad sporta“, zaključuje Ratko Đurđević.

Trenutno, ovaj autobus saobraća na liniji „Letnjikovac – Jevremovac“ dok će se u narednom periodu koristiti za proslave pobeda rukometaša i košarkašica, a u planu su i organizovane ture panoramskog razgledanja grada.

Exit mobile version