Skupština slobodne Srbije i koalicija MORAMO predlažu predsedničku kandidatkinju

Skupština slobodne Srbije i koalicija MORAMO predlažu kandidatkinju Biljanu Stojković.

Biljana Stojković je članica saveta Skupštine slobodne Srbija, profesorka Univerziteta i istaknuti borac za životnu sredinu, pravdu i ljudska prava.

Svojom impresivnom profesionalnom i aktivističkom biografijom, poštenjem i zalaganjem,  prof. dr Biljana Stojković istakla se kao neko ko se čitavog života zalaže za ideje koje svi u Skupštini slobodne Srbije i zeleno-levoj koaliciji MORAMO zastupamo.

Skupština slobodne Srbije (SSS) deli sve ideje i vrednosti autentične zeleno-leve koalicije MORAMO i podržava ih na predstojećim parlamentarnim izborima sa ciljem da građanima Srbije zajedno obezbede pristojno mesto za život.

Borba za životnu sredinu, čist vazduh, zdrav u zemlju i pitku vodu, solidarnost, vladavina prava, istinska demokratija i ljudska i radnička prava, svima dostupno i kvalitetno obrazovanje i zdravstvo, vrednosti su koje su nam zajedničke i iza kojih Skupština slobodne Srbije i MORAMO čvrsto stoje.

Zajedničkim radom, iskustvom, stručnošću i sa dubokim uverenjem u progresivne, leve politike, promenićemo sistem u Srbiji, koji će biti na dobrobit svih njenih građana.

MORAMO, zajedno i drugačije!

 

Exit mobile version