Šest medalja za Taru i „Asolute“

Šapčanka Tara Cvetković i njena baletska sekcija „Asolute“ na sinoćnom takmičenju u Vrnjačkoj banji „Dance now“ osvojile su šest medalja- pet zlatnih i jednu srebrnu.

Koreografijama koje je Tara sama osmislila i spremila sa svojim devojčicama u „Abraševiću“ zablistale su u izuzetnoj velikoj konkurenciji.

Da su bile prave zvezde ovog takmičenja, potvrđuju i reči jedne od sudija koja im je zahvalila na vrhunskoj igri i prikazanoj umetnosti od koje se gledalac naježi, dok je decu ocenila kao prave profesionalce na sceni.

Podsetimo, na Internacionalnom festivalu plesa „Dance open održanom 19. juna na Paliću u organizaciji „Dance now“ i Plesnog kluba „Stars“, Šapčanka Tara Cvetković i njene balerine iz studija „Asolute“ osvojile su tri zlatne medalje. Upravo je na tom takmičenju jedna od nagrada bila besplatna kotizacija za natup u Vrnjačkoj banji. I tada su iza sebe po broju odličja ostavile znatno veće baletske studije, zahvaljujući Tarinoj kreativnosti i vrednom radu devojčica uzrasta od četiri do 13 godina u sali šabačkog „Araševića“. Tara je završila prestižnu nižu Baletsku školu „Lujo Davičo“ u Beogradu i jedina je Šapčanka primljena na smer savremena igra.

D.D.

 

Exit mobile version