Šapčani će finansirati svojim novcem medije iz Loznice

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST
Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata uvek je privlačio veliku pažnju i proizvodio oprečne stavove. U Šapcu je to bila godinama jedna od ključnih tema lokalnih naprednjaka. Kritikovali su novac prosleđen medijskim kućama u Beogradu. Govorili su kako vlasti svoju promociju plaćaju tim putem novcem građana Šapca. Obećali su naprednjaci da će oni to raditi drugačije i pokazali nam kako to drugačije izgleda. Nekada su obe televizije iz Šapca dobijale sredstva, sada je to slučaj samo sa onom koja je svoj program pretvorila u bilten SNS-a. Razumljivo, postoji 14.000.000 razloga za takvu uređivačku politiku, to je pravednost o kojoj govore i poštenje koje su obeđali građanima Šapca. Posebno je zanimljivo da će 3.000.000 dinara građana Šapca otići televiziji iz Loznice i još par hiljada evra ekipi takođe iz Loznice. Šapčani će finansirati svojim novcem medije iz Loznice to je jasno, samo nije čiji je to interes?
Razumno je da na konkursu sredstva dobije neki od velikih republičkih medija, taj prostor za promociju grada i informisanje po važnim temama razumemo i nećemo postavljati pitanje koji su i ako bi o tome moglo da se kaže puno toga.
Još jednom je uzurpator vlasti u Šapcu pokazao Šapčanima da sve ono što su govorili iz opozicionih klupa nije bilo iskreno, još jednom su pogazili data obećanja i pokazali da je mešetarenje jedini zanat kojim se bave!
GG OPSTANAK

Exit mobile version