Saopštenje za medije izbornog štaba Nebojše Zelenovića – Šabac je naš

Šabac je naš

Šabac, 24. mart 2016. Mesna zajednica Jevremova

Šansu za uspeh i dobar posao za svakog od nas, možemo da stvorimo samo mi, ovde u našem gradu, rekao je gradonačelnik Nebojša Zelenović na početku razgovora sa građanima u MZ Jevremova.

“U naredne četiri godine, nastavićemo da razvijamo Šabac. Podržaćemo svakog nezaposlenog u njegovoj borbi da dođe u priliku da počne da zarađuje. Zajedno ćemo se boriti da ljudi koji danas imaju posao dođu u priliku da zarađuju više”, rekao je gradonačelnik Zelenović.

Nebojša Zelenović je predstavio kandidate za odbornice i odbornike iz ovog dela Šapca, koji su na listi Šabac je naš – Nebojša Zelenović: Biseniju Kovačević, Bojana Ruvidića, Vesnu Nešić, Jelenu Jekić i Mariju Damnjanović, i nastavio: „Kao što svi građani Šapca odlučuju kako ćemo urediti Veliki park, da nam je potreban bazen, da se poljoprivrednici udružuju i da Šabac gradi Centar za voće, isto tako je važno da u lokalnom parlamentu budu predstavnici koji će se boriti za interese svojih komšija. Mesne zajednice moraju da postanu mesto odlučivanja, jer nam ležeće policajce zbog bezbednosti dece, igralište za igru dece i rekreaciju svih, neće izgraditi niko sa strane, nego da se za to moramo izboriti sami.“

Gradonačelnik Nebojša Zelenović je rekao da svi zajedno stvaramo grad u kome nije zaboravljena nijedna osoba, nijedna porodica i da svako ima podršku koja mu je potrebna. Dogovoreno je da grad preuzme obavezu i plati svim lekarima za svaki dodatni pregled i da na svaki način podrži dalje usavršavanje medicinskog osoblja.

“Evropa jeste kontinent znanja. Zato stvaramo takve osnovne i srednje škole u kojima će deca učiti na isti način kao i u najrazvijenijim evropskim državama. Deca će ići u školu u jednoj smeni. Obezbedićemo za svu decu zdrav obrok. Da bi svako dete imalo istu šansu da stekne dobro obrazovanje, stvorićemo im uslove da uče i pišu domaće zadatke u školi, sa svojim učiteljima i nastavnicima. Kod kuće treba da se igraju i druže”, obećao je gradonačelnik Nebojša Zelenović.

Gradonačelnik Nebojša Zelenović je završio razgovor sa građanima MZ Jevremova rečima: “Stojim ovde pred vama, ponosan na sve što smo uradili zajedno, za manje od dve godine. Predstavio sam vam plan za budućnost našeg Šapca. U ime svih nas koji živimo i radimo za Šabac tražim vašu podršku uveren da nam dobar život, investicije i poslove neće doneti niko sa strane, već ih mi moramo stvoriti sami, zato 24. aprila glasamo za listu broj 1 Šabac je naš!”

Exit mobile version