Saopštenje za javnost

Pokret Zapadna Srbija izražava najdublju zahvalnost svim svojim sugrađanima na podršci koja je, na ovim ponovljenim lokalnim izborima, procentualno veća nego u prethodnom krugu.

Uprkos referendumskoj atmosferi i mnogobrojnim apelima dojučerašnih koalicionih partnera da birači koji podržavaju politiku Zapadne Srbije svoje glasove preusmere ka njihovoj listi, potvrdili smo, još jednom, ispravnost politike koju vodimo.

Ponosni smo na činjenicu da smo sve vreme vodili pozitivnu kampanju i uprkos raznim izazovima ostali dosledni svojoj politici i programu.

Program pokreta Zapadna Srbija kreiran je u saradnji sa našim sugrađanima i orijentisan isključivo na razvoj našeg grada. U narednom periodu bićemo u prilici da sprovedemo programska rešenja u cilju unapređenja života svih građana Šapca.

Grad Šabac više ne sme biti zarobljen u opstruisanim izbornim procesima. Ovi ponovljeni izbori pokazali su nam još jasnije da građani nedvosmisleno žele promene, a na nama je da izbornu volju svojih sugrađana što pre ispoštujemo.

Šabac, 05.10.2020.

Pokret Zapadna Srbija

Exit mobile version