Saopštenje za javnos SPS Šabac

Danas su predstavnici Socijalisticke partije Srbije, na poziv gradjana Letnjikovca, posetili domaćinstva u ulici Isidore Sekulić.
Nikola Veselinović, predsednik MZ Letnjikovac tom prilikom je istakao da su  „U protekla dva dana na inicijativu Saveta MZ  na Letnjikovcu pošljunčene ulice Isidora Sekulić, Bakal Milosava, Mite Cenica, Andjelije Lazarevic, Mike Alasa, Tose Bojanić.

„Ova akcija šljunčenja predstavlja nastavak domaćinskog ponašanja Saveta MZ Letnjikovac koji je dobio poverenje gradjana Letnjikovca. Kao predsednik MZ Letnjikovac u saradnji sa odbornicima SPS-a   oštro osudjujem ovakvo ponašanje trenutnog gradonačelnika jer nije ispoštovano obećanje da će ulica Isidora Sekulić dobiti kanalizaciju do kraja godine kao i da će u toj akciji biti priključena domaćinstva ulice Pukivnika Krste Smiljanića.

Smatram ovakvo ponašanje gradskih čelnika sramotnim i unazadjujućim za naš grad i prigrad. Dvadeset prvi vek je, a ljudi još uvek hodaju po blatnjavim ulicama, jer je neko slagao u svojoj predizbornoj kampanji“.- izjavio je predsednik MZ Letnjikovac Nikola Veselinović.

Marko Jančić, šef odborničke grupe SPS-a u vezi sa ovim problemom, istakao je da će „Socijalistička partija Srbije  uvek biti na raspolaganju gradjanima Šapca, bez obzira gde se oni nalaze. Danas smo se odazvali pozivu stanovnika ulice Isidore Sekulić jer smo i predsednik MZ Letnjikovac i ja bili svedoci sastanka trenutnog gradonačelnika i gradjana ove ulice par dana pred izbore, kada je obećano da će kanalizacija biti uradjena do kraja tekuće godine. Ovo obećanje je iznevereno, kao što je iznevereno i obaćanje da će delovi Prnjavora dobiti vodu u 2016-toj. Sada se pod izgovorom usvajanja budzeta za 2017-tu godinu ponovo odlaže rešavanje ovih gorućih problema.

Pozivamo trenutnog gradonačelnika da počne da ispunjava predizborna obećanja ili da rešavanje problema prepusti onima koji bi to radili bolje. SPS će nastaviti da reaguje na pozive gradjana i nastaviti da kritikuje trenutnu vlast za sve poteze koji nisu u interesu svih sugradjana. “

Nušić je davno rekao: “ Daj čoveku vlast, pa ćes videti kakav je“. Ova VLAST nije kao kod Nušića, ona je sramotna.

Exit mobile version