Saopštenje Saveza mladih Šapca

Najoštrije osuđujemo napad šabačkih naprednjaka na jedinu slobodnu lokalnu Televiziju Šabac!

SNS je navikao da uređuje i plaća emisije na ostalim televizijama, a pošto to ne može na TV Šapcu, odlučili su se na oštru kampanju protiv te televizije i njenih novinara.

Funkcioneri i članovi šabačkog SNS-a ne znaju kako da se ponašaju kada im priđe OZBILJAN i ŠKOLOVAN novinar, da im traži izjavu, pa neretko odbijaju i vređaju novinare, a primer takvog ponašanja su građani imali priliku da vide poslednjih nekoliko dana.

Mi znamo da je vama sada, gospodo iz SNS-a, što bi narod rekao ‘prpa’, jer se nalazite pod opsadom ‘šefova’ iz Beograda, koji žele da vas ‘počiste’ i dovedu neke, ako tu uopšte i postoje, pismenije i školovanije ljude, ali to apsolutno ne znači da možete i smete da vređate sve one koji ne misle i ne rade kako vi kažete i koji su se drznuli da u ovim, možemo slobodno reći, teškim vremenima budu objektivni, profesionalni a pre svega SLOBODNI u svom poslu.

Gospodo iz šabačkog SNS-a, ne da nećete sa ovakvim ponašanjem doći na vlast u Šapcu, već ćete posle sledećih lokalnih izbora biti potučeni do kolena i vraćeni vašim primarnim poslovima- švercu telefona, pravljenju pljeskavica, prodaji oblandi i završavanju srednjih škola, jer vam politika očigledno ne ide!

Savez Mladih Šabac

Exit mobile version