Šampionski pehar pripao policiji

TURNIR U MALOM FUDBALU „RADNIČKO-SPORTSKE IGRE 2022“

Dana 03.06.2022. godine odigrana je završnica turnira u malom fudbalu „Radničko-sportske igre 2022“. Nakon sedam takmičarskih dana i dvadeset dve utakmice dobili smo pobednike turnira.

U sklopu finalnog dana najpre je odigrana utakmica za treće mesto u kojoj su se sastale OŠ „Petar Vragolić“ i Opština Ljubovija. Regularni deo susreta završen je rezultatom 1:1 nakon čega se pristupilo izvođenju penala. Uspešnija, nakon penala, bila je OŠ „Petar Vragolić“ koja je stigla do pehara za treće mesto.

Iako je finalni duel između Policijske stanice Ljubovija i rudnika „Veliki Majdan“ završen bez pogodaka, uzbuđenja na ovoj utakmici nije manjkalo. Što su mreže ostale netaknute svakako su najzaslužniji golmani Zoran Petrović i Žarko Janković. Sigurniji nakon izvođenja penala bili su igrači Policijske stanice Ljubovija koji su realizovali sva tri pokušaja dok su igrači rudnika „Veliki Majdan“ promašili jedan. Za najboljeg strelca turnira proglašen je Miloš Marković iz ekipe rudnik „Veliki Majdan“ dok je njegov saigrač Žarko Janković proglašen za najboljeg golmana. Epitet najboljeg igrača turnira poneo je Mirko Dimitrijević iz Policijske stanice Ljubovija.

Nagrade najboljim pojedincima i ekipama uručio je predsednik Sportskog saveza opštine Ljubovija Saša Marković.

Sve čestitke Sportskom savez opštine Ljubovija, na dobroj organizaciji, a posebno sekretaru SSOLJ-a Vladimiru Krstiću, čijim radom i zalaganjem je turnir podignut na jedan viši nivo u kvalitetu.

Pripremio: B. Petrović

Exit mobile version