Šampioni igraju dok ne pobede

Potpisan ugovor između Elixir Zorke i RK „Metaloplastika“ Šabac

Elixir Zorka, članica Elixir Grupe večeras je, potpisivanjem sporazumskog ugovora, postala generalni sponzor Rukometnog kluba „Metaloplastika“. Kako je Elixir Grupa ove godine proslavila 32 godine postojanja, u ime tradicije nastavljaju da budu pouzdan partner zajednice u kojoj stvaraju. Na svečanom potpisivanju ugovora, u ime Elixir Grupe rečeno je da partnerstva grade na temelju vrednosti koja ih povezuju, a da je jedna od trajnijih vrednosti Šapca klub koji je postao sinonim za grad. Zajedničko Elixir Grupi i RK „Metaloplastika“ je i šampionska ambicija utemeljena na ozbiljnom radu, rezultatima koji obavezuju i velikoj želji za pomeranjem granica, što ih je i ujedinilo na novom koraku.

U novu sezonu, do novih pobeda, „Metaloplastika“ ulazi sa novim trenerom, novom opremom i sa novim imenom, „Metaloplastika Elixir“.

Predsednik Upravnog odbora Rukometnog kluba „Metaloplastika“, Branislav Đurković, prilikom svečanog potpisivanja sporazuma o saradnji zahvalio se za podršku ideji i misiji da „Metaloplastika“ ostane simbol jednog vremena i grada, ali i da postane još moćnija rukometna sila.

Ambicije Rukometnog kluba „Metaloplastika“ bile su i biće da budu šampioni države, a potpisanim ugovorom o saradnji sa kompanijom Elixir Zorka, uprava kluba nada se da su bliži ostvarenju, te da će šampionski pehar u novoj sezoni doneti u Šabac. Iz Uprave ističu da je sporazum o saradnji veliko poštovanje Elixir Grupe prema RK „Metaloplastika“.

Do novih pobeda „Metaloplastika“ kreće u novu sezonu sa novim imenom „Metaloplastika Elixir“ i u novoj opremi koju su tokom svečanog potpisivanja sporazumskog ugovora predstavili rukometaši mlađih selekcija, rođeni 2008. godine: Stefan Stojinović, Momčilo Simić, Strahinja Stanojlović, Vukašin Ristanović i Vojin Jerotić.

Isidora Kovačević

Exit mobile version