Samoproglašenje „pobede“

Odumiranje države

Danas, u 12 časova, „krnji“ i nelegitimni sastav Gradske izborne komisije održao je sastanak na kojem je doneta „odluka“ da su izbori u Šapcu završeni. Takođe, podeljeni su i odbornički mandati. I to ne bi ni bilo nikakvo čudo da se u Upravnom sudu ne nalaze još tri žalbe na koje ovaj sud, u trenutku odluke samozvanika u GIK-u, joj nije doneo presude.

Da li je ovaj čin GIK-a, posle Vučićevih izjava da su izbori u Šapcu gotova stvar, još jedan pritisak naprednjaka na Ustavni sud da se donese nova protivzakonita presuda ili pripremanje javnog mnjenja na još jednu kriminalnu radnju ostaje da se vidi.

Bilo kako bilo izbori u Šapcu ući će u anale izbornih kriminalnih radnji i pravnog nasilja. Jer sve što se u Šapcu dešavalo, a vezano je za izbore, bilo je protivzakonito. Počevši od trenutka kada je jedna članica GIK-a koju su naprednjaci imenovali, nezakonito poturila nedostajući papir u naprednjačkoj dokumentaciji.

U celoj ovoj priči treba zapamtiti ovih šest lica na naslovnoj fotografiji ovog teksta i pratiti kako će u budućnosti napredovati njihove profesionalne karijere ili bankovni računi. Jer to će objasniti mnogo toga što se u Šapcu dešavalo.

Naravno, sada nas očekuju procesi pred Ustavnim sudom mada će, najverovatnije, konačan epilog biti na Međunarodnom sudu. Što još više šteti ugledu Srbije. Tim pre što su se i policija i tužilaštvo u svemu ovome debelo obrukali.

NIJE SVE CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version