Šabac jeste oslobođen grad

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST / 06.07.2022.

Bivša šabačka vlast imala je i više nego dovoljno vremena da reši sve probleme koje sada spočitavaju Srpskoj naprednoj stranci. Uprkos tome, u oktobru 2020. godine, poslednjeg meseca vlasti Nebojše Zelenovića i njegovog mentora Dušana Petrovića, u 42 šabačka sela nije postojao ni metar vodovodne i kanalizacione mreže.

Imali smo diskriminaciju naših sugrađana sa seoskog područja koji su morali dodatno da plaćaju asfaltiranje i šljunčenje puteva, što stanovništvo u gradskim mesnim zajednicama nije činilo. Imali smo najskuplji vrtić u Srbiji, gomilanje divljih deponija, gomilanje dugova i toliko obećanja od kojih je najfantastičnije bilo da će Šabac postati Švajcarska.

Srpska napredna stranka nikada nije bila protiv predloga od interesa za sve građane Šapca. Tako je tvrdnja da smo bili protiv izgradnje otvorenog bazena bezočna laž. Mi smo bili protiv načina na koji je to Nebojša Zelenović zamislio da uradi. A zamislio je tako, da podsetimo, što je pokušao da od Šapčana prilikom izjašnjavanja o trošenju od sredstava poreza na imovinu, taj novac iznudi za potrebe bazena.

Kako je moguće da se izjašnjavate kao ekolozi, a dopustili ste za vreme vaše vladavine da nam se u okolini zapate divlje deponije? Novac koji sada odvajamo, ne samo iz gradskog budžeta, već i uz pomoć države, ulažemo u čišćenje tih smetlišta, a zamislite šta je sve moglo umesto toga da se uradi … Gde su vaši prvoborci da zasuču rukave i pokažu nam da zaista misle to što kažu i da se iskreno brinu za životnu sredinu?

Šabac jeste oslobođen grad. Oslobodio ga je narod kojem je bilo dosta vaših marifetluka! Isti taj narod podršku je dao politici predsednika Aleksandra Vučića koji, za razliku od vas, sve što obeća to i učini.

SLUŽBA ZA INFORMISANJE

SRPSKA NAPREDNA STRANKA ŠABAC

Exit mobile version