„Rudnik“ predstavljen u Šapcu

Roman „Rudnik“ Miodraga Majića predstavljen je u Šapcu, a promociju je organizovalo Udruženje građana „Cerski marš“. Kako nije bilo termina ni u jednoj sali ustanova kulture u gradu za ovu promociju knjige sudije Apelacionog suda u Beogradu, i kako je sala u kojoj je bilo termina do samo dan pre događaja otkazana, promocija je ipak održana, u restoranu, na zadovoljstvo i autora i organizatora i Šapčana i Šapčanki.

Autor romana Miodrag Majić istakao je da je njemu u Šapcu uvek lepo još od prvog dolaska u ovaj grad kada je postao predsednik „Čivijaške republike“.

Šapčanke i Šapčani su tokom promocije imali priliku da autoru romana postavljaju pitanja ali i da upute pohvale na Majićev rad, a zatim su nakon promocije strpljivo čekali u redu za posvetu u knjizi.

Roman „Rudnik“ Majić je pisao, kako kaže, da bi pokrenuo neke teme za koje smatra da su i dalje tabu u društvu, ne samo ovom u kome mi danas živimo, već i u drugim društvima.

Pitali smo Miodraga Majića kao bivšeg predsednika „Čivijaške republike“ šta bi poručio Šapčanima i Šapčankama a on je kroz šalu rekao da veruje da smo bez njega propali, da je sigurno da su ovi sadašnji gori ali da će se jednom vratiti na vlast i tako vratiti Šabac na prave grane.

Isidora Kovačević

Exit mobile version