Ribolovci, pioniri, bistro!

U nedelju, 02. jula, na takmičarskoj stazi na šljunkari, održano je takmičenje za pionire pod nazivom „Letnji Kup“ Ljubovija 2023. i to u dve kategorije. Mlađi pioniri do 4. razreda i stariji pioniri do 8. razreda. Učestvovalo je 18 dečaka i devojčica. Zbog same dužine staze organizatori nisu bili u mogućnosti da uvrste veći broj takmičara.

U kategoriji mlađih pionira 3. mesto zauzeo je Filip Milovanović sa ulovljenih 135g ribe dok je Sara Delić sa ulovljenih 290 grama ribe bila druga. Prvo mesto među mlađim pionirima osvojio je Nemanja Jovanović sa ulovljenih 310 grama ribe.

Kod starijih pionira treće mesto pripalo je Davidu Bogdanoviću koji je upecao je 130 grama ribe a drugo mesto zauzeo je Vukašin Đokić sa ulovljenih 175 grama ribe. Prvo mesto je osvojio Aleksa Rabat sa 200 grama ribe.
Nagrada za najmlađeg takmičara uručena je Lazaru Đokiću koji ima 4 godine i 7 meseci i ulovljenih 65 grama ribe.

Riba je skroz loše radila otuda i ovako male gramaže. Bilo je par naleta krupnijih babuški ali na žalost nijedna nije uspela da se zadrži na udici.

Posle uručivanja nagrada za učesnike i posetioce „Letnjeg Kupa“ obezbeđen je ručak u prijatnoj i veseloj atmosferi na ribolovačkom placu. Moramo da napomenemo da je ovo prva manifestacija u organizaciji OOSR „Drina“ posle 15 i više godina.

– Ovom prilikom želimo da se zahvalimo našim sponzorima: Soko-Štark Ljubovija, Import-Trade Ljubovija, Picerija „STRIP“, diskont pića „PISTA“, knjižara „BAZAR“, menjačnica „AGRONOM“, ribolovačka radnja „KURDERS“, Sportski Savez Opštine Ljubovija, koji su prepoznali lepotu sportskog ribolova i svojim aktvnostima doprineli da se ovo takmičenje održi i preraste u tradicionalnu manifestaciju koja će se održavati svake godine. Posebno želimo da se zahvalimo ASV – GIJO iz Bajine Bašte koji su nam izašli u susret sa svojim mašinama i napravili ovu takmičarsku stazu bez pare i dinara.

Takođe, zahvalnost dugujemo svima koji su doprineli da se ova prelepo takmičenje od ideje sprovede u delo navode organizatori – OOSR „Drina“ Ljubovija

BISTRO!

Exit mobile version