Ramadani nikad neće preuzeti “Mačvu”!

GRAD ŠABAC UZ SVOJ KLUB:

Gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić, demantovao je informacije da će Fali Ramadani preuzeti šabački Fudbalski klub “Mačva”, koje su jutros preneli pojedini portali. Ovakve dezinformacije i neproverene vesti mogu da proizvedu ogromnu štetu klubu sa tradicijom, naruše njegov ugled stican duže od jednog veka, ali i proizvedu nesagledive posledice.

– Sve što je navedeno apsolutno je netačno. Predstavnici grada Šapca, niti vode, niti su vodili pregovore sa Falijem Ramadanijem, kao ni njegovim saradnicima. Šabački kluba sa tradicijom grad će snažno podržati, privrednici ovog grada i svi Šapčani koju su emotivno vezani za njega i neće dozvoliti da o njegovoj sudbini odlučuju kompromitovani menadžeri sa sumnjivom reputacijom. Iznošenje ovakvih dezinformacija nanosi štetu gradu Šapcu i Republici Srbiji – ističe dr Aleksandar Pajić, gradonačelnik Šapca ne želeći da se bavi insinuacijama kako se ova dezinformacija pojavila u javnosti i koji je krajnji cilj plasiranja neistina.

U senzacionalističkom tekstu, za koji nije kontaktirana gradska vlast, navodi se “da su u toku pregovori sa klupskim strukturama i gradskim vlastima”. Ne želeći da ulazi u razloge zbog kojih je tekst objavljen bez poštovanja principa struke i izjava obe strane, gradonačelnik Pajić je kostatovao da iznošenje neistina može da izazova  štetu gradu Šapcu i celoj državi.

Gradska uprava grada Šapca otvorena je za sve informacije i izjave oko budućnosti Fudbalskog kluba ”Mačva”, te nema razloga da se novinari pozivaju na  “dobro upućene aktere” već na proverene izvore koji ne skrijavu informacije od javnosti.

Navode i insinuacije o preuzimanju kluba od strane Ramadanija, koje su se danas pojavile, najoštrije je demantovala i uprava Fudbalskog kluba “Mačva”. U klubu ističu da neistine stiži baš u trenutku kada Mačva beleži uspehe na sportskom polju te sumnjaju u dobre namere kreatora ove vesti.

Iz Kabineta gradonačelnika

Exit mobile version