Radovi na Savskoj aveniji odvijaju se po planu

Investicioni plan se realizuje

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović obišao je u petak radove na sfaltiranju pristupnice Savskoj aveniji na Starom gradu. Pored toga, urađen je  produžetak Sremske ulice i sokak pored stare četkare. Iako je pandemija korona virusa, radovi iz investicionog plana se neće odlagati.

-Iako je teško vreme, epidemija, vodimo računa o našim građanima, ne možemo dozvoliti da život stane. Moramo da završimo radove za koje su potpisani ugovori i za koje izvođači imaju rokove. Radi se u otežanim okolnostima i skraćenom vremenu, ali se sve stiže. Imamo dovoljno novca u budžetu, domaćinski smo poslovali, tako da možemo da završimo sve što smo predvideli, ali i da se izborimo sa svim izazovima koje nosi korona virus- istakao je Zelenović.

On je pozvao građane da, iako su lepi dani, ostanu kod svoje kuće.

-Produžena je zabrana kretanja tokom vikenda, što sve ima za cilj da imamo smanjenje širenja zaraze kod nas, da vodimo računa jedni o drugima, ponašamo se odgovorno i što manje izlazimo iz kuće. Ključ za borbu protiv zaraze se nalazi u našim rukama. Ako svako od nas bude uradio šta treba, mi ćemo se izboriti sa ovom zarazom. Za sve to vreme, Grad će uraditi sve što je u našoj moći. Zato molim sugrađane da ostanu kod kuće, kako bismo sve ovo mogli da koristimo kad dođu lepši dani- naglasio je gradonačelnik Šapca.

D.D.

Exit mobile version