Prva utakmica pod reflektorima u Šapcu

U okviru 22. kola Super lige Srbije

U okviru 22. kola Super lige Srbije u sredu od 17 sati, prvi put u Šapcu utakmica će biti odigrana pod reflektorima, kada će se sastati fudbaleri Mačve i Voždovca. Šapčani beleže dve uzastopne pobede, a cilj je da upišu još tri boda pred pauzu u prvenstvu koja sledi nakon ovog susreta.

Šef stručnog štaba crveno- crnih Dragan Aničić rekao je da će publika sigurno imati priliku da uživa u kvalitetnoj igri i pravom fudbalskom spektaklu, jer je Voždovac ekipa koja igra čist fudbal i ima odličnu pas igru.

-U ekipi Voždovca je pregršt mladih i talentovanih igrača, među kojima su neki osvajali i Evropsko prvenstvo za mlade. Dobili su Partizan u prvom delu prvenstva i tokom cele utakmice bili nadmoćniji. Bez obzira na to što smo mi slavili u prvom susretu, nemam dilemu da nas očekuje teška utakmica, jer zaista veoma poštujem Voždovac. Zahvalio bih se ljudima koji rade na stadionu, jer ulažu veliki napor da nam obezbede adekvatne uslove za igru, posebno što smo u zimskim uslovima i teren nije baš u idealnom stanju- rekao je Aničić.

Kapiten Filip Pejović kaže da posle dve pobede u nizu, protiv Spartaka i Rada, predstojeći susret predstavlja priliku da nastave pobednički niz.

-Ovo je šansa da sa solidnim bodovnim saldom odemo na zimsku pauzu. Voždovac je dobro organizovan klub i kvalitetna ekipa, ali mi smo i u prvoj utakmici u Beogradu pokazali da možemo da ih pobedimo. Očekujem da osvojimo tri bodu i veliku podršku publike, jer verujem da prva utakmica pod reflektorima i te kako znači za ovaj grad- rekao je Pejović.

Prvotimac Miloš Adamović smatra da je Mačva spremna da polusezonu završi u lepom ambijentu i sa pozitivnim rezultatom.

-Imao sam prilike da sarađujem sa trenerom Voždovca Ilijom Stolicom, mada je on tada bio još uvek igrač u OFK Beogradu i mnogo znanja je preneo mladim igračima. Ekipa Voždovca sigurno dolazi sa namerom da nas pobedi, ali mi smo spremni da pružimo otpor. Znamo kako igraju i ako mi budemo pokazali igru kao u poslednje dve utakmice, mislim da neće biti nikakvih problema. Očekujem i veliki broj navijača u vrlo važnoj, istorijskoj utakmici za Mačvu- rekao je Adamović.
Šef struke od prvotimaca na raspolaganju neće imati Arsenijevića, koji zbog povrede ne može da igra. Kapije stadiona FK „Mačva“ otvaraju se u 15 sati, kada sa radom počinju i biletarnice. U skladu sa Zakonom o policiji Republike Srbije, ovlašćeni službenici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu fotografisaće i snimati posetioce i učesnike.

D.D.

 

Exit mobile version