Pršti, pršti bela staza…

Iako snega nema, pa „staza nije mogla da pršti“, to nije obeshrabrilo Draganu Nikolić Šobić, upravnicu zgrade u ulici Prote Smiljanić 58/1 da pozove Deda Mraza i paketićima obraduje decu, stanare, ove zgrade. Naravno, Deda Mraz je profesionalac i nije ga omelo nebo bez pahulja da upregne svoje irvase i sankama doleti, sa drugog kraja sveta, sa Severnog pola, u šabačko naselje Trkalište i donese radost deci iz ove zgrade.

Do duše malo je kasio, pet minuta, iz opravdanih razloga jer bez snega se sporije sankama putuje ali pesma dece kojom su ga dozivala pomogla je da on, ipak, stigne na vreme. A kad je stigao razlili su se sreća, smeh i radost na dečjim licima koja su, eto, imala priliku da novogodišnji poklon prime direktno iz ruku Deda Mraza. I da se sa njim fotografišu… i da prevaju… i da se raduju…

Tako će, taj 25. decembar ostati u lepom sećanju svoj toj deci koja će u Novu, 2023. godinu, ući sa radošću. A to nam svima u ovom trenutku treba.

Dragana Nikolić Šobić, upravnicu zgrade u ulici Prote Smiljanić 58/1 i Deda Mraz

Lep gest i kreativnost naše sugrađanke Dragane Nikolić Šobić, upravnice zgrade u ulici Prote Smiljanić 58/1 su za svaku pohvalu.

ČESTITAMO!

Exit mobile version