Program Večeri kupovine i dobre zabave 

Narednog petka od 18 časova do ponoći održava se festival kupovine i zabave na Vinaverovom trgu a u okviru ove večeri, organizuje se i prvi festival zanatskog piva na istoj lokaciji na kojem će svoje proizvode predstaviti nekoliko zanatskih pivara. Propratni programi takođe su deo manifestacije.

Kod Turističke organizacije biće postavljena bina a sa tog mesta tačno u 18 časova kreće defile KUD-a “Šabačke mažoretkinje” dok je potom predviđen program za decu koji se sastoji od žurke, pop rock horića, dečije pozorišne predstave sa početkom u 19 časova i 15 minuta a pola sata kasnije i mađioničarska predstava.

Potom sledi talent šou, žurka, nastup škole urbanog plesa i fitness centra kao i di džej.

Program u 20 časova – “Pokaži šta znaš”

U 20h na bini ispred TOŠ-a organizovaće se talent šou „Pokaži šta znaš“ gde zainteresovana deca mogu da podele svoj talenat u pevanju, plesu, glumi, fizičkim i scenskim veštinama. Potrebno je da snime kratak video klip do 30 sekundi gde predstavljaju svoj talenat i da isti pošalju do 25. avgusta na mejl talenatsabac@gmail.com

Na lokaciji gospodar Jevremove ispred TOŠ-a biće organizovana slikarska radionica, šašave instant fotke putem Photo Booth-a a onda i zabavni sportski poligon sa animatorima i promocija borilačkih sportova – Ju Jutsu klub „Panter.“

Na lokaciji platoa ispred pošte organizuje se bazar starih i umetničkih zanata, kreativne radionice „Origami,“ mađioničarska predstava, porodične igre bez granica – Bushido SC, poligon spretnosti na Trgu Šabačkih žrtava I školica trotineta – AM RENT TROTIK.

Prvi festival zanatskog piva

Na platou ispred šabačkog pozorišta biće pripremljene promocije brendova i proizvoda “Cars and Coffee” a na Vinaverovom trgu i prvi Festival zanatskog piva gde u goste dolaze pivari iz cele Srbije kao i Udruženje malih nezavisnih pivara Srbije. I ovaj festival ima prateći program u vidu muzičke podloge, mađioničarske predstave i igara koje idu uz ovo piće poput pivskog ponga, stonog fudbala, pikada i drugih.

Spisak pivara učesnika na festivalu može se pronaći na fejsbuk stranici Turističke Organizacije Šapca.

A. Giner

 

 

 

 

 

Exit mobile version