Problemi običnih ljudi

 

Aktivisti GO Socijalističke partije Srbije obišli su Hajduk Veljkovu ulicu u Šapcu (nekadašnja ulica Narodnih heroja) gde građani godinama unazad nemaju kanalizaciju, ni gradsku vodu, i pozvali aktuelno rukovodstvo grada da proba da reši ovaj problem, jer je stanovnicima ovog kraja zbog toga ugroženo zdravlje. Kada bi dobili kanalizacionu mrežu, građani ne bi više puštali fekalije u baru.

-Socijalistička partija Srbije samo hoće da ukaže na problem građana, običnih ljudi. Ovo nije predizborna kampanja, već samo ukazujemo gradskoj vlasti da ovakvih problema ima i apelujemo na njih dok su još na vlasti da počnu da rešavaju ovaj problem, a nama će kada dođemo na vlast u gradu ovakvi i slični problemi običnih građana biti prioritet – rekao je Goran Marković iz GO Socijalističke partije Srbije.

On je dodao da je svojevremeno kao predsednik Saveta MZ „Donji šor“ postavio kontejner na početku ulice, kako bi građani imali gde da odlažu smeće, ali da je on iz nepoznatih razloga ubrzo potom uklonjen.

 

Exit mobile version