Проблеми  који не интересује шабачку власт

Саопштење

Неколико месеци након лажних избора и конституисања нове шабачке власти, засноване на СНС-у и прелетачима из некадашње градске власти, само је било питање времена, када ће таква назови власт почети да малтретира сопствене суграђане и предузетнике.

Под окриљем лажне борбе против неиздавања рачуна, од стране неподобних предузетника, локална власт је организовала такозване тајне пореске агенте, доведене из главног града, са задатком да утврде да ли су на време издати фискални рачуни. Након њихове посете и утврђених евентуалних неправилности, поред драконских казни, предузетницима су издати и налози за затварање локала на одређено време.

Изрицањем ових драконских мера и казни, власт је не само угрозила егзистенцију  запослених у предузетничким радњама, који су и без тих мера тешко погођени економском кризом изазване Корона вирусом, него је и због њихове немогућности да раде, погођен градски и републички буџет услед немања промета и самим тим непостојања уплата по основу ПДВ-а.

Наравно, ништа од тих проблема не интересује шабачку власт, којој је очигледно једини циљ да се умилостиви својим страначким господарима, плаћајући сопствено напредовање егзистенцијом бројних суграђана и њиховим Уставом Србије гарантованим правом на рад.

  1. 22. фебруар 2021.

Информативна служба

Државотворног покрета Србије

Exit mobile version