Prljava kampanja – prljave laži – Šabac to ne zaslužuje

SAOPŠTENjE SPS-A

Socijalisti Šapca sa svojim koalicionim partnerom, „kažnjeni“ da dva puta sakupljaju potpise (pa smo stigli do 2.500 prikupljenih potpisa ukupno), se zahvaljuju svojim sugrađanima na poverenju i brzoj reakciji kada smo ih zamolili da ponovo dođu i potpišu našu listu. Pokazalo se da smo sposobni da samo za 24 radna sata prikupimo preko 1100 potpisa. S PONOSOM ZAKLjUČUJEMO DA SMO PRVU FAZU POLITIČKE UTAKMICE-PREDAJA LISTE, UPRKOS OGROMNOJ OPSTRUKCIJI ZAVRŠILI. I POBEDILI.

Šabački SPS, angažovanjem novog rukovodstva  je uspeo da za tri meseca povrati značajan broj svojih članova koji su bili naprosto sklonjeni. Taj rad se pokazao pri ovoj ponovljenoj akciji sakupljanja potpisa. Neki novi ljudi, što na listi, što u rukovodstvu SPS a doneli su pozitivnu energiju što se i iskazuje kroz jednu reč, moto tekuće kampanje BUĐENjE.

Posle prvog koraka, spremni smo na drugi a to je kampanja širom Grada Šapca, imamo zadatak da naše sugrađane upoznamo sa našim kandidatima i programom. Aleksa Ignjatović, advokat iz ugledne šabačke advokatske kancelarije je samo prvi među jednakima i predvodi listu novih mladih ljudi koji žele da Šapcu ukažu da postoji i TREĆI PUT. Sa ovakvim ophođenjem političkih protivnika prema nama, pod tim podrazumevamo i obaranje liste zbog više nego banalnog razloga do niza tekstova (otrovnih i punih mržnje) u medijima bliskim vlastima jasno je da ovaj put Socijalisti nisu „kupljeni“ I nisu ničiji potkusur . Na poruku iz naručenog teksta pod nazivom  „SUMARAK SOCIJALISTA…“ kako napisaše „partijski  bilteni „ će da se sačeka. Pre će biti obrnuto.

Najzanimljivije je kada predstavnik  „političkog potkusura“  fantomske  Ruske stranke usred Šapca (iza koje se zna da glumi „trkačkog zeca“ za drugu grupaciju) kaže kako je SPS promašena investicija.  I to na udarnoj zadnjoj strani. Pa gospodo „Rusi“, vi koji koristite „rupe u zakonu“ i izigravate i izmišljate Ruse usred Šapca, da vam kažemo. SPS nije investicija, mi smo politički brend i najstabilnija partija na Balkanu. Mi Vas razumemo kada kažete „investicija“ jer vi jeste investicija i plaćeni projekat koji ima zadatak da dovede u zabludu što više naših sugrađana, i pod firmom patriotizma i rusofilstva, osvojite što više glasova za druge .

SPS će voditi korektnu pravu kampanju. Nećemo vređati nikoga al nećemo dati da nas vređaju. Poštovani sugrađani, hvala još jednom na poverenju, vidmo se na terenu i 21.juna  uz BUĐENjE levičara Šapca  očekujemo veliki povratak na političku scenu Grada Šapca. ZA ŠABAC –DO POBEDE – nešto se dešava.

INFO SLUŽBA SPS a

Exit mobile version