Prijave za likovnu radionicu Jelene Inđić

U Hramu Svete Trojice

Likovna radionica koju vodi profesor Jelena Inđić, diplomirani likovni umetnik, počinje 6. juna u Hramu Svete Trojice. Da bi iskoristili priliku da nauče slikanje, crtanje i ikonopisanje, zainteresovanima nije potrebno prethodno iskustvo i znanje iz tih oblasti, već samo dobra volja i spremnost da razviju svoje potencijale.

Časovi će se održavati u dvorištu Hrama nedeljom, ili po dogovoru, u slučaju vremenskih nepogoda. Program je namenjen svima, od šest godina pa naviše i prilagođen individualnim potrebama polaznika, koji će biti podeljeni u dve grupe: od 11 do 14 sati (stariji od 11 godina) i od 14 do 15 sati (od šest do 11 godina).

Radionica je uspešno realizovana prošle godine, kada je na završnoj izložbi prikazano 50 najuspešnijih radova 24 učesnika iz Šapca, Ribara, Beograda i Francuske, kojima su uručene i diplome. Priliku da pokažu maštu i ispolje kreativnost, najuspešniji polaznici imaće i ove godine, na završnoj izložbi u septembru. Osim toga, likovna radionica pokazala se kao pravo mesto za druženje i sticanje novih znanja i veština, bez obzira na godine, jer je prošlogodišnji najmlađi učesnik imao svega četiri, a najstariji 57 godina.

Za prijave, kao i dodatne informacije, za zainteresovane je dostupan broj telefona 064/ 30- 31-862, kao i Fejsbuk stranica ateljejelena56.

D.D.

Exit mobile version