Pretučen radnik „Vodovoda“?

Čitaoci javljaju:

„U noći između 9. i 10. na izdvojenom objektu JKP „Vodovod Šabac“ – glavna crpna stanica, pretučen je radnik ovog Preduzeća. Naime, D.A. je u okviru svojih radnih obaveza vršio obolazak pomenutog objekta nakon ponoći, tada su mu prišle nepoznate osobe i udarcem ciglom onesvestile a potom pretukle nanevši mu teže fizičke povrede, pri tom su mu uzeli novčanik sa novcem pa se može smatrati da se radi o pljački. Ono što zabrinjava je da javnost o ovom brutalnom događaju nije obaveštena od rukovodstva „Vodovoda“ nego od anonimnog lica.“
Redakcija „Podrinskih“ razgovarala je sa radnicima „Vodovoda“ koji su zabrinuti zbog ovog događaja. Kažu da su u strahu, jer u noćnim smenama ne radi dovoljan broj ljudi što ih dovodi u opasnost u kakvoj se našao i njihov kolega. Ističu da ih je strah i zbog toga što o ovom događaju rukovodstvo Preduzeća ćiti, te da im sada niko ne garantuje bezbednost na poslu.
Kontaktirali smo kabinet gradonačelnika Šapca, oni su nam, nezvanično, potvrdili da je radnik „Vodovoda“ teško povređen, kao i da će se JKP oglasiti saopštenjem tokom današnjeg dana.
Isidora Kovačević

Exit mobile version