Preminuo 21-godišnji fudbalski trener u Španiji

KORONA VIRUS JE VEOMA OZBILJNA STVAR

Borba za penzionere koju je potencirao predsednik Aleksandar Vučić na sinoćnoj konferenciji za štampu prestavljajući ih kao jedinu ugroženu kategoriju izgleda “ne pije vodu”. Korona virus seje smrt po svetu a u Evropi je situacija vrlo kritična u nekoliko zemalja među kojima je i Španija, gde je već umrlo 288 ljudi. U taj broj, nažalost, uračunat je i mladi trener kluba Atletiko Portada Alta iz Malage, Fransisko Garsija, koji je preminuo sa samo 21 godinom.

Tužnu vest objavio je njegov klub gde je Garsija radio kao trener najmlađih kategorija.

Dakle svi građani bez obzira na uzrast i pol moraju da shvate da su ugroženi, naročito ako su do sada imali neke zdravstvene probleme kao i hronični bolesnici, i da striktno treba da se pridržavaju saveta i uputstava zdravstvene struke. Nažalost, ti saveti, koje dobijamo, stižu uglavno od neodgovornih političara, a ne od stručnjaka u koje možemo da imamo poverenje, pa se tako i sami neodgovorno ponašamo.

Nije vreme za „mudre“ misli već za ISTINU

Recimo, tako se i vd direktor šabačkog Zavoda za javno zdravlje više bavi citiranjem”mudrih” misli nego svojim poslom. Šapčani moraju da znaju istinu, a ne da po čaršiji prepričavaju, koliko je sugrađana u kućnoj izolaciji i u kakvom su stanju. Ne zbog toga da bi se širila panika nego da bi svi oni koji, slušaju političare i stendap tragikomične lekare i njihove “humoristične” priče, shvatili da moraju da vode računa i da se ponašaju u skladu sa preporukama ozbiljnih ljudi iz zdravstvene struke.

Uozbiljite se, pratite i slušajte one kojima verujete.

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLITE A NE DA VERUJETE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version