Pregršt medalja za AK „Sprint“

Prošlog vikenda su održana dva Prvenstva Srbije, na kome su atletičari AK„Sprint“ iz Badovinaca osvojili dve zlatne medalje.

U subotu je pionirski šampion u skoku uvis, po drugi put, postala Kristina Petrović sa 158 cm, dok je u nedelju šampion Srbije za mlađe pionire, u skoku uvis, postao David Jovanović sa 150 cm. Medalje su osvajali još i Veljko Rosić sa 135 cm u skoku uvis i Anabela Milošević u bacanju kugle, oboje kod mlađih pionira. Prethodnih nedelja su osvojene 3 vicešampionske titule i to dva puta Slobodan Lukić – u seniorskom sedmoboju i u skoku s motkom kod juniora i Kristina Petrović u skoku uvis kod mlađih juniorki, čime je bilans medalja ove sezone dostigao cifru 7 što je za jednu više nego za celu prethodnu zimu (ostali su još dvoranski višeboji).

– U sledeću subotu Aleksandar Grnović bi trebao da trči 60 m na Drugom „Serbian indoor meetingu“, a za 3 nedelje ih očekuje Prvenstvo Srbije u višebojima gde se očekuje izlazak velikog broja članova kluba i nada da će se sezona u dvorani završiti na najbolji način, izjavio je trener Ivan Đinić.

Exit mobile version