Predstavljene novajlije u klubu

Po završetku zimskog prelaznog roka FK „Mačva“ doveo je četiri pojačanja, pa će u nastavku superligaškog prvenstva crveno- crni dres nositi Nemanja Tošić, Matija Miketić, Filip Božić i Đorđe Belić. Kako je rekao predsednik kluba Ivica Kralj na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak, novajlije tek treba da pokažu kvalitet koji poseduju, a već su debitovali u utakmicama tokom pripremnog perioda.

-U pripremnom periodu smo imali nekoliko prijateljskih utakmica, desetak dana smo proveli na Ohridu u dobrim uslovima. Od subote počinje naša borba za što bolji plasman u supreligaškom prvenstvu- podvukao je Kralj.

Šef Stručnog štaba FK „Mačva“ Dragan Aničić rekao je da se klub odlučio da u ovom prelaznom roku akcenat stavi na igrače koji će biti perspektiva i budućnost.

-Očekujem od svih igrača da svojim radom dokažu da mogu da konkurišu za prvih 11 i da jednog dana predstavljaju i nosioce igre- naveo je Aničić.

Novajlija Nemanja Tošić igra na poziciji levog beka i u Mačvu je došao iz redova FK „Sinđelić“.

-Odlično sam se uklopio u ekipu, stručni štab me dobro prihvatio i nadam se da ću pomoći klubu da ostvari ciljeve za ovu sezonu kada dobijem šansu- rekao je on.
Krilni napadač Matija Miketić nekadašnji je fudbaler mlađih kategorija Crvene Zvezde, a nastupao je kraće vreme i u dresu Verone, kao i Zavča iz Slovenije.

-Nadam se da ću poverenje koje sam dobio od uprave i Stručnog štaba iskoristi na pravi način i da ću pomoći klubu u ostvarenju ciljeva- naveo je Miketić.

Vezni igrač Filip Božić u redove Mačve je došao iz FK „Partizan“ naveo je da mu je želja ulazak u plej of i ostanak u Super ligi.

Đorđe Belić, koji igra na poziciji veznog igrača, ponikao je u Mačvi i ponovo se vratio u klub.
-Presrećan sam što mi je klub omogućio da ponovo budem u Mačvi, zahvalan sam im mnogo i nadam se da ću dati svoj doprinos ekipi i dobrim rezultatima- rekao je Belić.

D.D.

Exit mobile version