Predsednik Skupštine grada Šapca Nemanja Pajić priredio prijem za rukovodstvo Srednje poljoprivredne škole

Predsednik Skupštine grada Šapca Nemanja Pajić, sa saradnicima, razgovarao je danas sa predstavnicima Srednje poljoprivredne škole sa domom učenika, koja je ove godine dobila Svetosavsku nagradu Ministarstva prosvete Republike Srbije. Predsednik Skupštine Pajić je, u povodu velikog uspeha za rukovodstvo škole priredio prijem u šabačkoj Gradskoj kući. Pajić je istakao da veoma ceni rad ove obrazovne ustanove, koja će i narednom periodu imati podršku grada, kao što je to bilo i do sada.

– Ovo je veliki uspeh, na koji smo ponosni, i ja čestitam kolektivu, đacima i rukovodstvu škole. U poslednjih nekoliko godina u ovoj školi postignut je vidan napredak, pa ova nagrada dolazi u prave ruke. Veoma je značajno kada se vrednuje i nagradi rad, jer to znači i njegovu afirmaciju i potvrdu prave vrednosti. Grad je bio podrška i partner ovoj školi i u prethodnom, biće to i u narednom periodu. Zahvalan sam i Školskoj upravi u Valjevu, koja je prepoznala rad u ovoj šabačkoj školi i pružila podršku. U interesu je naše dece, a i u interesu grada da ima kvalitetne obrazovne ustanove i da učenici dobiju znanje koje će im biti dobar temelj za dalji uspeh u životu – kazao je Pajić.

U ime škole na prijemu je zahvalio Predrag Savić, direktor, a prijemu su prisustvovali još i Tanja Nikolić, upravnica Doma učenika, Ilija Spasojević i Đorđe Aleksić, pomoćnici direktora i Dušan Milošević, predsednik Školskog odbora.

-Zahvalan sam gradu što je prepoznao vrednost ove nagrade koja je znak napretka koji je ostvaren u prethodnom periodu. Trudićemo se da opravdamo poverenje i očekujemo da od grada imamo podršku u ostvarivanju naših planova, rekao je direktor Srednje poljoprivredne škole sa domom učenika, Predrag Savić.

Exit mobile version