Predsedniče, pregledaj se!

Hanibal Kovac

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Mislim da je jako važno, da se u ovom istorijskom trenutku a i predizbornom takođe, predsednik Aleksandar Vučić, pod hitno podvrgne lekarskom pregledu. Samo na taj način, može sve nas da ubedi da je zaista zdrav i da je sa njim sve u redu. U suprotnom, moraće u izolaciju.

Ne znam na šta ste vi pomislili ali ja pišem o korona virusu i zabrinut sam što je u Londonu bio u istoj prostoriji sa zaraženim Izraelcima. Mnogi su se, sa tog sastanka samoizolovali ali ovaj naš neće pa neće sve dok N1, dva puta ne pusti film „Vladalac“. U pravu je predsednik, jer „dvaput je dvaput“! Virusi su čudo, bakterija je bakterija i kad je fasuješ, samo neka ti je Bog u pomoći. Ali neće ljudi grom u koprivu, niti virus na virus, jer epidemija Vučićitisa, odavno je zahvatila Srbiju i ušla u sve pore društva. Poslednji koji su se ovih dana zarazili i pokazali simptome ozbiljne bolesti „Vučićitis acuta“ su dični nam notari, koji ovih dana rade šta im je volja, klepaju velike pare, vrše sabotaže u interesu SNS-a i ucenjuju sve druge svojim notarskim knjigama koje su deficitarne ovih dana. Po sustemu, prvo SNS a za vas druge koliko ostane i kada dođete na red. Notari su ovih dana u Šapcu imali svoj „prljavi ples“ ali o tome više u narednim brojevima, sa sve dokumentacijom i marifetlucima, kada prođe ovo predizborno prijavljivanje lista za lokalne izbore. Taj virus se mora sprečiti, po cenu višegodišnje zatvorske izolacije.

P.S.

Ozbiljno smo bolesno društvo i dovoljno smo ludi i zaraženi i bez tog korona virusa. Ne daj Bože da nam još korona i stvarno stigne!

Exit mobile version